NordicBet Sverige - Bonusar, live streaming & svensk sport

8 /10

8/10

Nordicbet

Få 100% upp till 100 kr hos Nordicbet!
Stor sponsor inom svensk idrott & Fokus på låga divisioner

Omsättningskrav: ?x bonus, minsta odds ?
Få 100% upp till 100 kr ➤
Nordicbet Betyg
Totalt Betyg8/10
Spelupplevelse 9/10
Bonusar & erbjudanden7/10
Typer av bets9/10
Variation av sport9/10
Insättningar & uttag8/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

En av de bookmakers eller bettingsidor som vi valt att slänga upp på Sportal.se är Guts. Det är långt ifrån alla oddssidor på nätet som vi samlar hos oss. Vilket innebär att de som finns här, också är handplockade av oss.

Guts är en välkänd sida i Sverige som under en lång tid erbjudit oss att spela på riktigt bra odds online.

Vi kommer här i vår recension plocka ur de fördelar som vi hittar inne hos Guts. Det är alltid rekommenderat av oss att ta hjälp av en recension innan du ska börja spela inne hos en ny sajt.

En oddssida som verkligen har blivit en succé i Sverige är NordicBet. En spelsajt som fokuserar mycket på den skandinaviska marknaden, vilket märks tydligt på deras spelutbud och bonusar.

Allra störst framgångar hade NordicBet under en period då de började att erbjuda odds på lägre divisioner i Sverige och andra nordiska länder. Det var en satsning som verkligen gick hem, och har gjort NordicBet till en av de större spelsajterna på den skandinaviska marknaden.

Det är inte bara de lägre divisionerna som NordicBet erbjuder bra odds och kampanj på. Det kommer även finnas gott om andra saker att ta del av som spelare inne hos NordicBet.

Fortsätt gärna läsa vår recension för att ta reda på allt nödvändigt du behöver veta innan du skapar ditt konto.

Spela hos NordicBet med bonus

Likt som inne hos många andra spelsajter så kommer det finnas en bonus att hämta. Denna bonus fungerar som ett välkomsterbjudande, och är något som du får från din oddssida om du skapar ett nytt konto. Oftast så aktiverar du din bonus genom att göra din första insättning på spelsajten.

Så fungerar det även på NordicBet. Där kommer du att hämta din bonus i samband med att du gör din första insättning på sajten. Denna bonus kommer garanterat hjälpa dig att vinna pengar på odds. Använder du din bonus så kommer du att direkt få en dubbling av din insättning.

Bonusen som du får inne hos NordicBet är nämligen värd 100% upp till 1000 kr. Det innebär med andra ord att du kan hämta upp till 1000 kr att spela för inne hos NordicBet. Detta om du då väljer att hämta hela bonusen och där med sätta in 1000 kr från början.

Detta är långt ifrån den enda bonusen som kommer vara möjlig att hämta inne hos NordicBet. Det kommer, direkt efter din välkomstbonus, att finnas fler erbjudanden för dig att hämta.

Direkt efter din bonus kommer det att finnas andra bonuserbjudanden, oddsboostar, eller tävlingar som du kan delta i. En spelare inne hos NordicBet har nästan alltid något roligt och värdefullt att använda sig av.

Odds på svensk sport

Är det ett område som NordicBet verkligen har storsatsat på så är det inom svensk sport. Här kan du nästan alltid spela på de bästa oddsen på Allsvenskan, Superettan, SHL eller Elitserien i handboll.

Det är även vanligt att NordicBet erbjuder bonusar eller erbjudanden som är till för odds inom Sverige. Det har hänt flera gånger att bettingsidan väljer att dela ut erbjudanden som är riktade till Allsvenskan eller SHL.

Därför tycker vi helt klart värt att använda sig NordicBet om du är intresserad av svensk sport. Där kan du som spelare blir allra mest bortskämd med stora bonusar eller kampanjer som gör det enklare för dig att vinna mycket pengar på odds.

Inne hos NordicBet så har de samlat odds på lägre divisioner inom svensk fotboll. Det är den enda oddssidan som vi vet som erbjuder odds från division 5 och uppåt i Sverige.

Live streams hos NordicBet?

Det glädjer många spelare inne hos NordicBet att spelsidan nu har börjat erbjuda dig live streaming. Det innebär att du kommer få tillgång till massor av matcher inom fotboll, ishockey, tennis, m.m. Det enda du behöver för att ta del av alla deras sport streams är att vara medlem, samt ha pengar på ditt spelkonto.

De pengar som krävs för att du ska kunna streama sport kommer inte att gå åt när du streamar hos NordicBet. Dessa pengar kommer du istället kunna använda för att spela på bäst odds med.

Utbudet när det kommer till live streams hos NordicBet är stort. Här kommer du att kunna se sporter som fotboll, ishockey, tennis, basket m.m. Detta från några av Europas största ligor så som Bundesliga, La Liga, och Ligue 1.

När det kommer till ishockey så kommer det finns live streams från SHL och CHL. Ett utbud som passar många hockeyintresserade svenskar.

Spela live på odds!

Att se en live stream samtidigt som du spelar på odds är det optimala alternativet för en spelare inne hos NordicBet. Många spelare väljer nämligen helst att spela betting på de matcher som de kan följa live.

Med hjälp av de liveodds som NordicBet erbjuder så kan du kolla på matchen samtidigt som du väljer odds att spela på. Liveodds är nämligen en form av betting som låter dig att spela på matcher som redan har påbörjas.

Att spela på livebetting är väldigt enkelt inne hos NordicBet. Det finns inget krångel som kommer ge dig problem när du vill spela på matcher som redan är igång.

Det är inte bara NordicBet som erbjuder dig att spela live på matcher. Det är en spelform som idag är väldigt vanlig att använda sig av och finns på de allra flesta sajter med odds.

App för mobilen

Om du skulle vilja använda dig av NordicBet på din mobil så är det inga problem alls. Tvärtom! Inne hos NordicBet så kan du nämligen få samma härliga sportsbook som på datorn.

Om du är en flitig spelare inne hos NordicBet så rekommenderas du helt klart att ladda ner deras mobilapp. I den appen så kommer du att kunna spela på odds, eller live streama sport direkt.

Deras mobilapp med odds kommer även att hjälpa dig att snabbt få tag i det som du vill spela på. Appen är nämligen gjord för att hjälpa spelare att kunna betta på sport utan problem och svårigheter.

I samma app som du spelar på odds med så kan du även hitta till andra spel online. Det handlar då om att kunna spela inne hos NordicBets casino eller poker.

Appen för NordicBet har vi på Sportal redan testat, och vi tycker helt klart att det är en hjälp till mobilspelare. Vi har kollat igenom appen och hittar inga större anmärkningar, utan tycker deras mobilversion är riktigt bra!

Kundstjänst

Skulle det någonsin vara något problem gällande ditt spelande eller ditt konto. Då kan du alltid känna tryggheten i att höra av dig till NordicBets kundsupport. Deras kundtjänst jobbar aktivt med att hjälpa alla deras spelare med insättningar, uttag, eller andra saker som kan väcka frågor.

Tveka inte på att höra av dig till NordicBets support om du skulle ha några frågor angående ditt spelande. Inga frågor är för dumma för att ställa. Det viktiga för NordicBet är självklart att du som spelare ska trivas så bra som möjligt.

Det finns lite olika vis som du kan använda för att höra av dig till supporten hos NordicBet. Du kan självklart ringa direkt till spelsajten för att snabbt få hjälp via telefon. Det finns även andra knep som du kan använda. Du kan t.ex. maila in dina frågor om det inte är bråskande. Du kan även använda dig av deras livechatt för att direkt bli kopplad till kundsupporten hos NordicBet.

Sammanfattning av NordicBet

Som avslutning av denna recension så vill vi återigen påminna dig om deras utbud av svensk sport. Vi ser få sidor på nätet som satsar så mycket på den skandinaviska och svenska spelmarknaden som NordicBet. Det är inte alls vanligt att en oddssajt erbjuder så mycket som har med Allsvenskan, SHL, Superetttan, eller andra ligor i Sverige som NordicBet gör.

Dessutom så är det en modern oddssida som har valt att bygga ut sin mobilversion en hel del. De har nu lanserat en app som vi, och många i Sverige har stor hjälp av. Den appen passar sig perfekt för dig som alltid vill kunna betta på sport. Deras mobilapp ger dig nämligen möjligheten att alltid ha bra odds i din ficka.

Vi känner oss trygga med att kunna rekommendera dig att spela hos NordicBet, vi tror knappast att du kommer bli besviken på vad spelsajten har att erbjuda dig som älskar svensk sport.

Vi ska heller inte glömma att NordicBet har svensk spellicens, och alltså har blivit godkända av Spelinspektionen som en seriös bettingsida.